Samen leren in een wereld van verschil!

Bij IKC De Poolster staat de ontwikkeling van ieder kind centraal, en dat doen we met passie en toewijding. Als school hanteren we de vijf kernwaarden van het Daltononderwijs: Vrijheid in gebondenheid, Zelfstandigheid, Samenwerken, Reflectie en Effectiviteit. Deze waarden vormen de basis van ons onderwijs en stimuleren kinderen om oplossingsgericht, kritisch en creatief te denken.

In ons prettige en pedagogische klimaat voelt ieder kind zich geborgen en veilig. Bij ons is elk kind welkom, en we streven ernaar dat zij met vertrouwen hun toekomst tegemoet gaan. Respect en openheid zijn kernwaarden die we niet alleen van onze leerlingen, maar ook van onze leerkrachten en ouders verwachten. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin iedereen tot zijn recht komt.

In ons IKC komen onderwijs, peuteropvang en BSO samen op één fysieke locatie. Dit biedt een geïntegreerde omgeving voor kinderen van 2 tot 12 jaar, waar ze gedurende de dag kunnen leren, spelen, ontwikkelen en elkaar ontmoeten.

We nodigen je van harte uit om meer te ontdekken over ons onderwijs en de faciliteiten die we bieden. Samen met jou willen we bouwen aan een inspirerende en leerrijke omgeving voor de kinderen van vandaag, die uitgroeien tot de leiders van morgen. 

 

Veilig IKC

Kleurrijk IKC

Leerrijk IKC

Uitdagend IKC

Trots IKC

Nieuws

Agenda